Tuesday, 6 December 2011

kenangan silam y xdpt kte smua lpe kan:D

 sape2 korg yg lahir pd thn 80/90an, mesti ingat mase skola rendah dulu: -
*kowang ingat x, kat skola ade salesman jual buku cerita. ari ni bg list, esok mintak duit beli walaupun cerita buku tu dah tau. salesman susu pon camtu gak.klu mama xbg wet,,mrajuk:D * kat library, budak2 mmg baca buku tp just tengok gamba je. bile ade program Nilam, sebok semua nak pinjam buku.ye la nk dpt presnt kan2:) * time larian jogathon korang mule ar berlumbe2 kutip duit umh ke umh..yela..gara2 nk dpt hadiah ar katekn....pdhal mak ayh bg RM50 suh isi name sape2 pon aslkn penuh 1 kad tu.. * RMT kat skola mkn x best, tp yg berduit pon join RMT, x phm.... * pakai...... pensel box yg bole bukak dpn blkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die.wooo!!!da cggh la 2 time 2 kan?? * main lwn pemadam, syg nak guna utk padam. padahal itu fungsi sbnr, utk padam!spe mng kire hbt.. * pakai pembaris yg bergerigi, kat dlm ade air pastu ade bende berkilat dlm air tu. * cikgu pakai pembaris kuning pjg. Ade pemegang kat tgh2 tp x penah nmpk cikgu pgg pon kat situ.gne ruler 2 wat btul kan mja:D * bulu ayam jd ramping krn sering dijadikan rotan. * time pendidikan seni, lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh. ade gak buat anyaman pakai kertas warna, kolaj la, ape la...almklumla,,nk tampal kat blakg kls..nk jd pemez..huhuhuh * main game 2D. super contra, super mario, street fighter, sume pakai tape.cam super mario y lonct2..toing!toing!
* jam tgn Boy London jd idaman, sbb bole tuka2 kaler ikut suhu n cuaca.siap ade lampu ag.
.* takut BCG tp lepas inject poyo brani la pulak...sme la time misi dtg nk cek gg..sggup xdtg skol tkut gg kne cbut..hahaha
* balik skola beli JoJo xpon Dendang. Tora pon best gak. Beli semata2 nak mainan, coklat die x mkn pon.
* Kasut berlampu kat tapak, yg iklan die kat tV bole tembak alien tu... * Siri kartun;DRaGON BALL, power rangers, ultraman, ninja turtles, Thundercats, maskman, Gaban dan mcm lg. Jgn lupe sume ni sbb zaman skrg budak2 x smpt lyn bende2 ni..asyik ngadap TV n PS n IPAD.. kite akan sentiasa berubah, cume asal-usul kite yg permanent. huhu~ ni la baru zaman kita. kawan2,, bez kn time ni..korg msti tsengeh2 bce entry ni^_^

2 comments:

cik jiehah シ said...

wahhh ,.. nak try laaaa,.. XD

miszyunieyayuniey said...

try la..mn tau jd..huhuhuh
slamt mncuba,,:D
follow me k?;D